Coaliția pentru Mediu din România a demarat la finele lunii noiembrie o campanie de sensibilizare în problema construcțiilor de microhidrocentrale (MHC) care distrug râurile de munte din România. Cele două personaje cheie ale campaniei sunt principalii vinovați de starea actuală de degradare a unor râuri de munte din Făgăraș – Capra, Buda și Otic precum și de condamnarea la dispariție a altor 300 de râuri pe care urmează să se amenajeze MHC-uri.

Rovana Plumb e vinovată pentru distrugerea râurilor de munte din România. Ministra Mediului nu a făcut nimic să oprească construcția ilegală de microhidrocentrale. Coaliţia pentru Mediu din România condamnă politica de distrugere a râurilor practicată de Rovana Plumb, care nu acţionează ferm împotriva microhidrocentralelor. Anul viitor 300 râuri vor fi distruse ireversibil de microhidrocentrale.

Laszlo Borbely e vinovat pentru distrugerea râurilor de munte din România. Fostul ministru al mediului încurajează construcția de microhidrocentrale care distrug ireversibil râurile.

Alătură-te campaniei CMR. Distribuie cele două imagini și spune prietenilor cine sunt cei care se fac vinovați de distrugerea râurilor din Făgăraș.One response to “Coaliția pentru Mediu îți arată vinovații în cazul MHC-urilor ilegale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *